Yritys

F-inno Oy on kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2004 ja meillä erittäin vankka, monen vuoden kokemus sekä osaaminen kirjastojen kalustamisesta.

Olemme erikoistuneet palvelemaan kirjastoja kaikissa kalusteratkaisuissa ja kalustesuunnittelussa ympäri Suomea. 

Valikoimissamme on paljon laadukkaita tuotteita, jotka sopivat niin perinteisiin kirjastoihin kuin myös aulatiloihin, näyttelytiloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Valikoimamme sisältää myös erikoiskalusteita, kuten AV-hyllyjä, nuottihyllyjä ja sähkösäätöisiä palvelutiskejä.

Valmistamme kalusteita myös mittatilaustyönä, jolloin tuotteet räätälöidään juuri asiakkaan toiveiden mukaan. 

Yli 10 vuoden aikana olemme kalustaneet yli 140 kohdetta, mm. Kaisa-talon kirjasto, Iso omenan kirjaston ja Lahden pääkirjaston. Pyrimme kehittämään jatkuvasti uusia kalusteratkaisuja yhdessä asiakkaan sekä suunnittelijoiden kanssa. 

 

Arvomme

Kalusteiden valmistuksessa pyrimme käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja pakkausmateriaaleissa hyödynnämme kierrätettäviä materiaaleja. Hyllyvaloissa hyödynnämme energiaa säästäviä ja pitkäikäisiä LED-valoja.

Toiminallisuus, joka palvelee kirjaston käyttäjiä, niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin, on myös meille erittäin tärkeää. Kulutusta kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja sitä kautta ekologisuuden sekä ympäristöystävällisyyden.

Asiakkaillemme tarjoamme laadukasta palvelua ja läheistä yhteistyötä sekä korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita.

Projektit
140
Asiakkaat
300
Kilometrejä yli
500000
Vuodesta
2004

Mitä tarjoamme

Laadukkaita tuotteita

Laadukkaita ja kestäviä tuotteita niin kirjastoihin kuin erilaisiin toimistotilaratkaisuihin.

Suunnittelu

Autamme tilasuunnittelussa ja kirjastokalusteiden sijoittelussa. Tarvittaessa teemme 3D-kuvat.

Toimitus ja asennus

Tarvittaessa toimitamme kalusteet käyttökuntoon asennettuina ja valmiiksi koottuina.

Rahoitus

Tarjoamme yrityksille vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja. Kysy meiltä.

Cubex

Tulevaisuuden neuvottelutilat, jossa hiljaisuus yhdistyy innovaatioden kanssa. Siirrettäviä ja äänivaimennettuja neuvottelutiloja toimistoihin, silloin kun tarvitaan rauhaa toimistomelun keskellä. Uudet CUBEX kotisivut avuttu!

Verkkokauppa

Monipuolisilla verkkokauppa sivuillamme pääse ajattomasti ja helposti selailemaan uusia kampanjoitamme, laajaa tuotevalikoimaamme sekä uutuuksia että suosittuja tuotteita.